Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Svatební dekorace na významný den v životě novomanželů.
09.05.2022
Svatební dekorace na významný den v životě novomanželů.
Udělejte váš velký slavnostní den nezapomenutelným a vsaďte na důležitou výzdobu ve vámi zvolených odstínech. Základem jsou vkusně zvolené svatební de... číst celé
Dekorační kameny oživí nejen zahrádku
09.05.2022
Dekorační kameny oživí nejen zahrádku
Zkrášlete si interiér nebo i venkovní prostor na terase či kolem domu. Jako dekorace vám poslouží přírodní kameny v různých velikostech a barevných od... číst celé
Umělé květiny Vám zkrášlí domov
25.04.2022
Umělé květiny Vám zkrášlí domov
Máte rádi pestrobarevné květiny, ale vadí vám, že příliš nevydrží? Pořiďte si do vázy takové, kterým nemusíte měnit vodu a které neuschnou. číst celé
Zobrazit všechny články

Sledujte nás na FACEBOOKu

 

Můžete využít moderní platby

/fotky65856/www.thepay.cz_1.png

 

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno 20. 12. 2021
100%
rychlé dodání
 
Přidáno 18. 12. 2021
100%
Nakupuji zde opakovaně a jsem moc spokojená.

Přidáno 16. 12. 2021

100%
doporučuji

 

 

                                                      

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Lepaso.cz, se sídlem Družstevní 5/391, 74728 Štěpánkovice, IČ87674599, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE NOVINKY Z BYTOVÉHO TEXTILU

 

 

 

INFORMACE PRO VÁS

O nás

Obchodní podmínky

Doprava a platba

Kontakt

Blog

Napsali o nás

Hodnocení zákázníků

Reklamační formulář

 

 

FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Ing. Pavel Hrzibek
Družstevní 5/391
Štěpánkovice
747 28

IČ: 87674599

DIČ: CZ8302275553

Jsme plátci DPH

 

INFORMACE PRO VÁS

 PO DOMLUVĚ SI MŮŽETE OBJEDNÁVKU VYZVEDNOUT U NÁS

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2022 Ing. Pavel Hrzibek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz