Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Dekorace do zahrady pro tu pravou atmosféru
15.05.2023
Dekorace do zahrady pro tu pravou atmosféru
Stačí pár drobností a můžete svou zahradu proměnit v pohádkové nebo romantické místo. Záleží jen na vás, na vaší fantazii a náhledu na život. číst celé
Lucerny nejen do zahrady
26.04.2023
Lucerny nejen do zahrady
Pořídit si do své zahrady nebo na dům lucernu, znamená vytvořit si útulné a přívětivé prostředí, které vás nabije energií a zbaví negativních pocitů. číst celé
Originální plastové obaly a květináče
16.03.2023
Originální plastové obaly a květináče
Barevné plastové obaly na květináče vás budou inspirovat při krášlení vašeho domova. Jejich hlavní výhodou je to, že je můžete měnit podle nálady. číst celé
Zobrazit všechny články

Sledujte nás na FACEBOOKu

 

Můžete využít moderní platby

/fotky65856/www.thepay.cz_1.png

 

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno 29. 12. 2022
100%
rychlost dodání, produkt splnil očekávání
 
Přidáno 22. 12. 2022
100%
Vše OK.

Přidáno 12. 12. 2022

100%
Krásný bohatý výběr. Vše pečlivě
zabaleno a brzké doručení - andílci od Vás budou
krásným dárkem. Děkuji

 

 

                                                      

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Lepaso.cz, se sídlem Družstevní 5/391, 74728 Štěpánkovice, IČ87674599, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE JARNÍ A VELIKONOČNÍ DEKORACE

 

 

 

INFORMACE PRO VÁS

O nás

Obchodní podmínky + GDPR

Doprava a platba

Kontakt

Blog

Napsali o nás

Hodnocení zákázníků

Reklamační formulář

 

 

FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Ing. Pavel Hrzibek
Družstevní 5/391
Štěpánkovice
747 28

IČ: 87674599

DIČ: CZ8302275553

Jsme plátci DPH

 

INFORMACE PRO VÁS

 PO DOMLUVĚ SI MŮŽETE OBJEDNÁVKU VYZVEDNOUT U NÁS

© Copyright 2022 Ing. Pavel Hrzibek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz