Abychom poznali, co se Vám u nás nejvíce líbí, a mohli pro vás naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies.

Sledujte nás na FACEBOOKu

 

 

Můžete využít moderní platby

/fotky65856/www.thepay.cz_1.png

 

 

BLOG

 

 

 

 

 

NAPSALI O NÁS

 

Velice nás těší, že Vám můžeme nabídnout k pročtení články, na kterých spolupracujeme s médii. ČÍST VÍCE

 

 

 

 

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

 

Přidáno: 06.05.2018 

Rychle dodani zbozi do zasilkovny a jsem spokojena a doporucila bych tento obchod

Přidáno: 07.04.2018 

Vše v pořádku

Přidáno: 23.03.2018 

Rychlé doručení zboží, pečlivě zabaleno a vše v pořádku. Moc děkuji a doporučuji.

 

 

KONTAKTY

Lepaso.cz
Družstevní 5/391
747 28, Štěpánkovice
tel: +420 606 116 826
lepaso(a)email.cz
IČ: 87674599

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 37,50 Kč (1,54 Eur)
skladem
Cena 11,30 Kč (0,46 Eur)
skladem
Cena 73,70 Kč (3,03 Eur)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 11,30 Kč (0,46 Eur)
skladem
Cena 80,30 Kč (3,30 Eur)
skladem
Cena 80,30 Kč (3,30 Eur)
skladem

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Lepaso.cz, se sídlem Družstevní 5/391, 74728 Štěpánkovice, IČ 87674599, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů