Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Aranžovací přízdoby pro Vaše odreagování
14.11.2022
Aranžovací přízdoby pro Vaše odreagování
V předvánočním čase se v našich domovech objevují různé dekorace, které mají za cíl zútulnit nám prostředí a také nás připravit na nejkrásnější svátky... číst celé
Vánoční dekorace
14.11.2022
Vánoční dekorace
Možností, jak si vyzdobit svůj domov a jeho okolí pro vánoční čas, je velká spousta. Například adventní svíčky nemusejí být součástí pouze adventního ... číst celé
Vánoční koule, které můžete dát i na venkovní stromeček
10.10.2022
Vánoční koule, které můžete dát i na venkovní stromeček
Pod pojmem „vánoční ozdoby“ se asi každému vybaví jako první klasické koule na stromeček. S jejich plastovou variantou můžete ozdobit stromek i na zah... číst celé
Zobrazit všechny články

Sledujte nás na FACEBOOKu

 

Můžete využít moderní platby

/fotky65856/www.thepay.cz_1.png

 

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno 05. 06. 2022
100%
rychlý a přehledný obchod
 
Přidáno 02. 06. 2022
100%
Velmi dobrý

Přidáno 09. 05. 2022

100%
rychlost dodání, skvělá komunikace,
kvalitně zabaleno

 

 

                                                      

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Lepaso.cz, se sídlem Družstevní 5/391, 74728 Štěpánkovice, IČ 87674599, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE VÁNOČNÍ DEKORACE

 

Vánoční dekorace

 

 

INFORMACE PRO VÁS

O nás

Obchodní podmínky + GDPR

Doprava a platba

Kontakt

Blog

Napsali o nás

Hodnocení zákázníků

Reklamační formulář

 

 

FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Ing. Pavel Hrzibek
Družstevní 5/391
Štěpánkovice
747 28

IČ: 87674599

DIČ: CZ8302275553

Jsme plátci DPH

 

INFORMACE PRO VÁS

 PO DOMLUVĚ SI MŮŽETE OBJEDNÁVKU VYZVEDNOUT U NÁS

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2022 Ing. Pavel Hrzibek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz