Vážení zákazníci, poslední příjem objednávek bude 7.7.2022. Expedice bude probíhat 8.7.2022. Uzavření eshopu bude od 8.7.2022 do 15.7.2022. Z důvodu letní invetury. Objednávky přijaté v tomto období budeme postupně zpracovávat a odesílat od 18.7. 2022. Děkujeme za pochopení.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Zahradní a bytové dekorace
09.06.2022
Zahradní a bytové dekorace
Vytvořte si na vaší terase nebo zahradě dokonalé místo jako stvořené pro relaxaci a setkání s rodinou či přáteli. Vhod vám přijde praktický nábytek i ... číst celé
Doplňky do kuchyně jsou základem pro každou domácnost
08.06.2022
Doplňky do kuchyně jsou základem pro každou domácnost
Toužíte po kuchyni, která bude vypadat jako z katalogu o moderním bydlení? Zařiďte si ji v novém designu a nezapomeňte ani na vhodně zvolené doplňky. číst celé
Svatební dekorace na významný den v životě novomanželů.
09.05.2022
Svatební dekorace na významný den v životě novomanželů.
Udělejte váš velký slavnostní den nezapomenutelným a vsaďte na důležitou výzdobu ve vámi zvolených odstínech. Základem jsou vkusně zvolené svatební de... číst celé
Zobrazit všechny články

Sledujte nás na FACEBOOKu

 

Můžete využít moderní platby

/fotky65856/www.thepay.cz_1.png

 

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno 05. 06. 2022
100%
rychlý a přehledný obchod
 
Přidáno 02. 06. 2022
100%
Velmi dobrý

Přidáno 09. 05. 2022

100%
rychlost dodání, skvělá komunikace,
kvalitně zabaleno

 

 

                                                      

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Lepaso.cz, se sídlem Družstevní 5/391, 74728 Štěpánkovice, IČ 87674599, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@lepaso.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE NOVINKY Z BYTOVÉHO TEXTILU

 

 

 

INFORMACE PRO VÁS

O nás

Obchodní podmínky + GDPR

Doprava a platba

Kontakt

Blog

Napsali o nás

Hodnocení zákázníků

Reklamační formulář

 

 

FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Ing. Pavel Hrzibek
Družstevní 5/391
Štěpánkovice
747 28

IČ: 87674599

DIČ: CZ8302275553

Jsme plátci DPH

 

INFORMACE PRO VÁS

 PO DOMLUVĚ SI MŮŽETE OBJEDNÁVKU VYZVEDNOUT U NÁS

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2022 Ing. Pavel Hrzibek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz