Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Oživte Vaši zahradu dekoracemi
25.01.2023
Oživte Vaši zahradu dekoracemi
Zahradní dekorace uvítáme především na podzim, kdy se naše zahrada stává tak trochu šedivou a smutnou. Díky široké nabídce může každá zahrada opět oží... číst celé
Dekorace do bytu v každém stylu
25.01.2023
Dekorace do bytu v každém stylu
Dekorační předměty mají za úkol přeměnit neosobní byt ve skutečný domov. Proto je zapotřebí vybírat je tak, aby se dokonale shodly se svým okolím. číst celé
Plechové a kovové dekorace jsou nadčasové?
16.12.2022
Plechové a kovové dekorace jsou nadčasové?
Líbí se vám osobitost a nadčasovost industriálního stylu? Pak by vám doma neměly chybět plechové a kovové dekorace, které jsou jeho poznávacím prvkem. číst celé
Zobrazit všechny články

Sledujte nás na FACEBOOKu

 

Můžete využít moderní platby

/fotky65856/www.thepay.cz_1.png

 

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno 29. 12. 2022
100%
rychlost dodání, produkt splnil očekávání
 
Přidáno 22. 12. 2022
100%
Vše OK.

Přidáno 12. 12. 2022

100%
Krásný bohatý výběr. Vše pečlivě
zabaleno a brzké doručení - andílci od Vás budou
krásným dárkem. Děkuji

 

 

                                                      

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Lepaso.cz, se sídlem Družstevní 5/391, 74728 Štěpánkovice, IČ 87674599, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • ZONER software, a. s., Nové sady 18/583, 602 00 Brno

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

PROHLÉDNĚTE SI NAŠE VÁNOČNÍ DEKORACE

 

Vánoční dekorace

 

 

INFORMACE PRO VÁS

O nás

Obchodní podmínky + GDPR

Doprava a platba

Kontakt

Blog

Napsali o nás

Hodnocení zákázníků

Reklamační formulář

 

 

FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Ing. Pavel Hrzibek
Družstevní 5/391
Štěpánkovice
747 28

IČ: 87674599

DIČ: CZ8302275553

Jsme plátci DPH

 

INFORMACE PRO VÁS

 PO DOMLUVĚ SI MŮŽETE OBJEDNÁVKU VYZVEDNOUT U NÁS

© Copyright 2022 Ing. Pavel Hrzibek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz